Koncerter ved Horsens og Hammer Kirker

 

Ved Horsens og Hammer Kirker findes en bred vifte af forskelligartede koncerter: Lige fra jazz til det klassiske og videre over til folkemusikken. Der er både koncerter med kendte gæstemusikere, dygtige lokale musikere, og unge musikere på vej i karrieren.  Hammerkoret medvirker ofte ved flere af koncerterne, ligesom kirkernes egne musikere også optræder ved nogle af koncerterne.

Info om Hammerkorets aktiviteter under 'aktiviteter' i hovedmenuen.

 

 

 

Hammer Kirke torsdag d. 26 oktober kl. 19.30

Jægerne kommer !!!!!

Aalborg Jægerklubs Es.- Horns gruppe  kommer til Hammer Kirke sammen med deres leder: Hornmeister  Per Iversen og afholder en forrygende jagtkoncert for os. Vi har haft dem på besøg for et par år siden og det var en stor succes. Da var de på vej til et mesterskab i jagthorns spil og vandt en meget høj placering. De er en meget dygtigt spillende horn gruppe, og i 2016 vandt de guld i hornspil så glæd jer og tag jeres bedste jagt tøj på. Der venter os en stor oplevelse i Hammer Kirke.


"Jysk på næsen" onsdag d. 6. december kl. 19.30 i Horsens Kirke

 "Jydsk på Næsen” og Betty Gregers Arendt.

Vintermusik med disse herlige musikere.

Jydsk på Næsen har sammen med sangerinden Betty Gregers Arendt taget fat på de danske vintersange og sat dem sammen med en række nye instrumentale numre. Det er der kommet et koncertprogram ud af, som passer perfekt til den mørke tid både i kirker og andre sammenhænge. Vi holder det i Horsens Kirke med lys i Adventskransen og vinterhygge.

Jydsk på Næsen har eksisteret siden 1979 og er dermed en af landets ældste aktive spillemandsgrupper. Siden 1987 har besætningen ligget fast med 2 violiner, harmonika og kontrabas. Hovedparten af numrene er skrevet af gruppens medlemmer. Mange af numrene er blevet ørehængere indenfor spillemandsmusikken og bliver spillet ivrigt af spillemandsgrupper indenfor og udenfor landets grænser.

Betty Arendt er uddannet sanger fra Det Fynske musikkonservatorium og arbejder som freelancesanger i mange sammenhænge og genrer. Betty har gjort sig særligt bemærket ved sit kendskab til og indlevelse i mange forskellige musikkulturer og sprog, samt en forkærlighed for barokmusik og den nordiske folketone. 

Hun har sammen med sin mand Peter Arendt rejst verden tynd, givet koncerter og undervist på alverdens kontinenter i verdenskirkemusik. Betty blev uddannet af Lars Waage, Gurli Plesner, Jan-Inge Wijk, m.fl.
Blandt mange andre inspirationskilder har hun siden modtaget undervisning af sopranen Dorthe Steengaard,(vores forrige organist, Karen's søster !), Kathrine Sadolin, Anne Rosing-Schou, den norske kveder Sondre Bratland, Marie Daulne/Zap Mama (Belgien/Zaïre), baroksopranen Emma Kirkby, den filippinske dirigent og komponist dr. Fransisco Feliciano og musiketnologen dr. I-Toh Loh, Taiwan
En stadig nysgerrighed overfor nye musikalske muligheder og kombinationer er kendetegnende, og i de seneste år har hun sammen med komponisten og musikeren Irene Becker dannet ensemblet Saga Kvartet, Betty Arendt er til daglig ansat ved Haslev Kirke som sanger og korleder.

Er du mere nysgerrig så kig efter ”Jydsk på Næsen” og Betty Gregers Arendt på Facebook. Og på Youtube.


Der er gratis adgang til koncerterne. Kirkebilen kan benyttes ved bestilling. Kor/koncertudvalget er arrangør


Kirkelig vejviser

Dåb, bryllup og begravelse er nogle af livets store begivenheder. Læs mere om hvad I skal gøre og hvor I kan henvende jer. Klik her: Kirkelig vejviser