Folkekirkens familiestøtte søger frivillige...

Folkekirkens familiestøtte søger frivillige

Læs mere her


Hvad er Folkekirkens Familiestøtte?

 
Folkekirkens Familiestøtte er et diakonalt tilbud, som støtter forældre i at skabe bedre trivsel i hjemmet. De lokale aktiviteter og den frivillige indsats organiseres af den lokale koordinator i provstierne.
 
Hvem kan få støtte
Vores målgruppe er børnefamilier med børn i alderen 0-17 år, der bor i de sogne, som er medejere af Folkekirkens Familiestøtte.
Vi hjælper forældre uafhængigt af uddannelse, alder, religiøse eller politiske overbevisninger. Vi kan dog ikke tilbyde hjælp til familier med så store udfordringer, at det er kommunens opgave at hjælpe familien.

Folkekirkens Familiestøttes tilbud
Gennem kontakt til koordinatoren kan forældre få støtte til at skabe trivsel i hjemmet gennem vores forskellige tilbud:

Frivillig forældreven i hjemmet, som kommer regelmæssigt i en periode og støtter forældre i de udfordringer, de selv oplever som et problem. Det kan for eksempel være struktur i hverdagen, konflikthåndtering, sparring om opdragelse eller andre udfordringer.

Kurser til forældre
Forældre er de vigtigste personer til at skabe trivsel i et barns liv, og derfor afholder Folkekirkens Familiestøtte løbende kurser for forældre med efterfølgende opfølgning i hjemmet:
- PREP: Kommunikationskursus for par, der ønsker redskaber til forbedre samlivet
- Par-tjek for par, der vil have en god snak om parforholdet
- KIFF: Samarbejdskursus for skilte forældre, der ønsker at tage godt vare på fælles børn
 

Har du brug for mere viden om Folkekirkens Familiestøtte?

- så kig ind på vores hjemmeside www.folkekirkensfamiliestotte.dk eller kontakt din lokale koordinator Iben Beltoft Ørbæk på tlf. 29 11 18 10 eller ibo@km.dk, som meget gerne kommer forbi og fortæller mere.


Du er også velkommen til at kontakte sekretariatet.

Folkekirkens Familiestøtte

Aalborg Nordre og Vestre Provstier


Koordinator for Aalborg Nordre og Vestre Provstier

1. januar 2018 blev Iben Beltoft Ørbæk ansat som koordinator for alle sogne i de to provstier. Det betyder, at sognene i det daglige samarbejder med Iben om at skabe kendskab til vores tilbud til børnefamilier. Du kan altid kontakte Iben for mere information eller for at aftale, at hun kommer ud og fortæller mere om vores arbejde på tlf. 29 11 18 10 eller ibo@km.dk

 

Iben Beltoft Ørbæk

Mit navn er Iben Ørbæk, jeg har en grunduddannelse som socialrådgiver og har arbejdet inden for flere områder af mit fag, primært i kommunalt og regionalt regi.

De sidste mange år har mit hjerte banket for arbejdet med voksne udviklingshæmmede, men jeg glæder mig nu over at skulle arbejde med helt almindelige børnefamilier.

Familien er grundstenen for ethvert barns trivsel og afsættet til et godt voksenliv og jeg ser frem til at Folkekirkens Familiestøtte kan støtte op om trivslen i familien og være med til at gøre en positiv forskel.

Kender I en frivillig, som er klar, en familie som har brug for hjælp, eller ønsker I mere information, så kontakt mig endelig.


Kirkelig vejviser

Dåb, bryllup og begravelse er nogle af livets store begivenheder. Læs mere om hvad I skal gøre og hvor I kan henvende jer. Klik her: Kirkelig vejviser