Hammer Sognegård

Adresse: Uggerhalnevej 23 - 25 Grindsted, 9310 Vodskov.

Kontakt: Ida Lindgaard Blok Nielsen

Mandag-fredag kl. 8.00-15.00

Tlf.: 60 37 74 45

Mail: betteida@outlook.dk

 

Historie og baggrund: Samtidig med gennemførelsen af sogneændringerne blev der lagt planer for opførelsen af en sognegård i Hammer Sogn. Centralt beliggende midt i Grindsted fandt man en ledig grund til byggeriet, som blev gennemført i 1985 på bedste vis med arkitekt Knud Elmo Nielsen som mester for det markante bygningsværk, som har lånt inspiration fra den græske basilika med et centralt hovedrum med tre tilbyggede lavere fløje, som sidebygninger med birummene, forhal, garderobe, toiletter, køkken og lille mødelokale, som ved en foldedør kan kobles sammen med det højloftede hovedrum. Der er tale om en velfungerende bygning, i et grundplan på 245 m2 med fuld kælder med samlingslokaler for FDF og diverse depotrum. Sognegården bruges hyppigt og flittigt på alle ugens dage til:

Undervisning af konfirmander og minikonfirmander, FDF, Horsens og Hammeraftener, Fællesspisning, Hammerkor, Musikalsk legestue, babysalmesang, menighedsrådsmøder, udvalgsmøder, Hammer Y's Men's Club, Gudstjenester ca. en gang om måneden i vinterhalvåret og mindesammenkomster.

Se priser på mindesammenkomster her

Vedtægter for Horsens og Hammer Sognegårde klik her

Find vej til Hammer Sognegård klik her


Gudstjeneste i Sognegården

Sognegården, når der er stillet op til gudstjeneste.


 

 

 

Kirkelig vejviser

Dåb, bryllup og begravelse er nogle af livets store begivenheder. Læs mere om hvad I skal gøre og hvor I kan henvende jer. Klik her: Kirkelig vejviser