Minikonfirmander | Horsens-Hammer Kirker

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Minikonfirmander

3. klasse fra Langholt Skole begynder deres minikonfirmandforløb mandag den 6. februar 2023 efter skole kl. 13.30. De kommer hver dag i uge 6 og deltager også i lysværksted og lysgudstjeneste 12. februar (kl. 18 og 19) og fastelavnsgudstjeneste 19. februar kl. 10. I undervisningen skal vi lege, lave drama og nyde naturen. De har fået invitationer ud i klassen 19. januar, og du kan tilmelde dit barn herunder. Hvis der er dage, hvor du allerede nu ved, at dit barn ikke kan komme eller skal gå tidligere pga andre fritidsaktiviteter, må du gerne notere det i tilmeldingsformularen. Du kan hente invitationen her med datoer etc, hvis den er blevet væk i skoletasken

 

Hvad laver vi til minikonfirmand?

Vi begynder hver gang med at spise sammen og gennemgå hvad vi skal lave. Der er en fast struktur på undervisningen, som foregår i roligt tempo og trygge rammer. 

Vi leger, synger og snakker os igennem forskellige temaer og lærer vores kirke og vores bibelhistorier bedre at kende. Hver gang har vi et tema, som fx kan være:

- at være udenfor og alene

- at være i sorg

- at være noget for andre

- at være en del af fællesskabet

- at være elsket med alle sine fejl

Vi hører en fortælling fra Bibelen som har noget at sige om dagens tema, og så laver vi som regel noget kreativt, som vi kan bruge til at forstå og huske hvad vi har lært.

 

Man behøver ikke at være døbt for at deltage.

 

Har I spørgsmål eller kommentarer, er I meget velkomne til at ringe til mig på 60195980 eller skrive til tennalyng@gmail.com

Med venlig hilsen kirke- og kulturmedarbejder Tenna Lyng Svensson

 

Minikonfirmander

Der er ingen begivenheder.