Hvad er Folkekirkens familiestøtte?

Folkekirkens Familiestøtte er et diakonalt tilbud, som støtter forældre i at skabe bedre trivsel i hjemmet. De lokale aktiviteter og den frivillige indsats organiseres af den lokale koordinator i provstierne. For Aalborg Nordre og Vestre er Helene Selmer Kristensen koordinator. 

 Folkekirkens familiestøtte logo


 
Hvem kan få støtte
Vores målgruppe er børnefamilier med børn i alderen 0-17 år, der bor i de sogne, som er medejere af Folkekirkens Familiestøtte.
Vi hjælper forældre uafhængigt af uddannelse, alder, religiøse eller politiske overbevisninger. Vi kan dog ikke tilbyde hjælp til familier med så store udfordringer, at det er kommunens opgave at hjælpe familien.

Folkekirkens Familiestøttes tilbud
Gennem kontakt til koordinatoren kan forældre få støtte til at skabe trivsel i hjemmet gennem vores forskellige tilbud:

Frivillig forældreven i hjemmet, som kommer regelmæssigt i en periode og   støtter forældre i de udfordringer, de selv oplever som et problem. Det kan for eksempel være struktur i hverdagen, konflikthåndtering, sparring om opdragelse eller andre udfordringer.

 

 

Tilbud til forældrene og hele familien
Forældre er de vigtigste personer til at skabe trivsel i et barns liv, og derfor afholder Folkekirkens Familiestøtte løbende kurser for forældre med efterfølgende opfølgning i hjemmet:
PREP: Kommunikationskursus for par, der ønsker redskaber til forbedre samlivet. Hent folderen her
KIFF: Samarbejdskursus for skilte forældre, der ønsker at tage godt vare på fælles børn. Hent folderen her 
- Kursus i sunde skærmvaner: Hent folderen her

 

Folkekirkens familiestøtte søger frivillige

Et stigende antal familier benytter sig af den støtte, som Folkekirkens familiestøtte tilbyder, og de har brug for flere frivillige. Har det din interesse at være frivillig hos Folkekirkens familiestøtte, så kan du læse mere her

 

Vil du vide mere?

Hent folderen for folkekirkens familiestøtte til familier 

Læs mere på folkekirkensfamiliestotte.dk 

Eller følg med på vores lokale facebookside: www.facebook.com/folkekirkensfamiliestotteaalborg