Koncerter ved Horsens og Hammer Kirker

Ved Horsens og Hammer Kirker findes en bred vifte af forskelligartede koncerter: Lige fra jazz til det klassiske og videre over til folkemusikken. Der er både koncerter med kendte gæstemusikere, dygtige lokale musikere, og unge musikere på vej i karrieren.  Hammerkoret medvirker ofte ved flere af koncerterne, ligesom kirkernes egne musikere også optræder ved nogle af koncerterne.

Info om Hammerkorets aktiviteter under 'aktiviteter' i hovedmenuen.

 

Onsdag d. 28. februar kl. 19.30 Koncert med "Cohen i Kirken" i Horsens Kirke

Sidste år havde vi en succesrig koncert med ”Elvis i kirken”. Holdet bag den koncert vender nu tilbage med ”Cohen i kirken”. Karsten Holm er sangeren med de gode ideer og han skriver selv flg.  om emnet: Poesien får lov til at flyde frit. Som publikum får du lov til selv at danne de billeder, der måtte opstå, når du  hører Karsten Holm & Cohen-trioen fremføre et bredt udsnit af Leonard Cohens sange. 

Musikalsk fokuserer ”Cohen i kirken” på at fortolke hans sange og synge og spille dem på en ny måde. Indimellem tæt på originalen, men mest i nye og originale arrangementer.

Leonard Cohen er blevet en legende. Han har skrevet utallige gode sange. Mesterværker som ”Halleluja”, ”Bird On The Wire”, ”So Long Marianne”, ”Everybody Knows” og ”I’m Your Man”. Plus alle de andre sange med stærk poesi. Leonard Cohen er en af vor tids største sangskrivere, og hans sange er blevet en del af vores fælles kultur
Leonard Cohen har engang fortalt om sin inspiration og første forsøg med at skrive: ”Den første poesi, der gjorde indtryk på mig, var bibelhistorien i synagogen. Det gav mig gåsehud.”

Siden 2008 har sangeren Karsten Holm og pianisten Christian Spillemose turneret land og rige rundt med ”Elvis i kirken”. Konceptet blev en stor succes. For tre år siden så efterfølgeren ”Cash i kirken” – en koncertfortælling om Johnny Cash – dagens lys. Den storhittede i landets kirker, forsamlingshuse og kultursteder. Nu er Karsten Holm og bandet bag ”Cash i kirken” klar med den poetiske koncertfortælling ”Cohen i kirken”. En rejse gennem Leonard Cohens katalog af store sange.

Læs mere om dette på: www.karstenholm.dk


Onsdag d. 21. marts kl. 19.30 koncert med "Voices Delight" i Hammer Kirke

”Voices Delight” kommer og synger koncert  sammen med deres faste band. Deres korleder er Ingrid B. Halle, som også leder Gospelkoret Shine. Nordmanden Ingrid B. Halle, er uddannet med  sang og korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg. Hun har sunget i gospelkor siden hun var barn, og er en erfaren gospeldirigent. Derudover skriver hun selv musik og har startet ”Voices Delight” som er et mindre rytmisk kor. Det blev grundlagt i 2015. Vi kan glæde os til dejlig gospel, vise-musik og pop

Vil du vide mere så søg ”Voices Delight” på facebook

Til toppen

 

Der er gratis adgang til koncerterne og kirkebilen kan benyttes ved bestilling.

Kor & koncertudvalget ved Horsens og Hammer Sogne er arrangør.

Alle er velkomne - vel mødt i Horsens og Hammer Kirker.


Kirkelig vejviser

Dåb, bryllup og begravelse er nogle af livets store begivenheder. Læs mere om hvad I skal gøre og hvor I kan henvende jer. Klik her: Kirkelig vejviser