Koncerter ved Horsens og Hammer Kirker

Ved Horsens og Hammer Kirker findes en bred vifte af forskelligartede koncerter: Lige fra jazz til det klassiske og videre over til folkemusikken. Der er både koncerter med kendte gæstemusikere, dygtige lokale musikere, og unge musikere på vej i karrieren.  Hammerkoret medvirker ofte ved flere af koncerterne, ligesom kirkernes egne musikere også optræder ved nogle af koncerterne.

Info om Hammerkorets aktiviteter under 'aktiviteter' i hovedmenuen.

 

Trio Musica-mente onsdag d. 12. sept. kl. 19.30 Hammer Kirke

Onsdag d. 12. sept. kl. 19.30 Hammer Kirke                     

Endnu engang gæster den italienske Trio Musica-mente Hammer Kirke                  

Den italienske trio ”Musica-mente”, der består af Claudio Massola, (klarinet og fløjte), Bruno Giordano (klarinet og saxofon) og Alessandro Delfino (klaver), har en fælles musikalsk løbebane med baggrund i den klassiske musik. De beskæftiger sig nu med forskellige genrer fra swing til Jazz, men også folkemusik fra Balkan. ”Musica-mente” har opnået stor succes hos publikum. Karakteristisk for gruppen er deres evne til at spille på flere instrumenter og benytte sig af flere forskellige stilarter og forskellige stilperioder, der både er berigende, overraskende og underholdende for publikum. Trioen har til daglig base i Noli ved den italienske blomster-riviera i Ligurien i Italien. Det er tredje gang trioen turnérer i Danmark, og de glæder sig til endnu engang at vende tilbage til de nordlige breddegrader. Publikum vil blive guidet gennem koncerten ved konferencier, Christine Hjort Bjerre -En koncert med varme og charme fra de sydlige himmelstrøg.


 

Der er gratis adgang til koncerterne og kirkebilen kan benyttes ved bestilling.

Kor & koncertudvalget ved Horsens og Hammer Sogne er arrangør.

Alle er velkomne - vel mødt i Horsens og Hammer Kirker.


Kirkelig vejviser

Dåb, bryllup og begravelse er nogle af livets store begivenheder. Læs mere om hvad I skal gøre og hvor I kan henvende jer. Klik her: Kirkelig vejviser