Koncerter ved Horsens og Hammer Kirker

 

Ved Horsens og Hammer Kirker findes en bred vifte af forskelligartede koncerter: Lige fra jazz til det klassiske og videre over til folkemusikken. Der er både koncerter med kendte gæstemusikere, dygtige lokale musikere, og unge musikere på vej i karrieren.  Hammerkoret medvirker ofte ved flere af koncerterne, ligesom kirkernes egne musikere også optræder ved nogle af koncerterne.

Info om Hammerkorets aktiviteter under 'aktiviteter' i hovedmenuen.

 

 

 "Cohen i Kirken" d. 28. februar kl. 19.30 i Horsens Kirke

Sidste år havde vi en succesrig koncert med ”Elvis i kirken”. Holdet bag den koncert vender nu tilbage med ”Cohen i kirken”. Karsten Holm er sangeren med de gode ideer og han skriver selv flg.  om emnet: Poesien får lov til at flyde frit. Som publikum får du lov til selv at danne de billeder, der måtte opstå, når du  hører Karsten Holm & Cohen-trioen fremføre et bredt udsnit af Leonard Cohens sange. 

Musikalsk fokuserer ”Cohen i kirken” på at fortolke hans sange og synge og spille dem på en ny måde. Indimellem tæt på originalen, men mest i nye og originale arrangementer.

Leonard Cohen er blevet en legende. Han har skrevet utallige gode sange. Mesterværker som ”Halleluja”, ”Bird On The Wire”, ”So Long Marianne”, ”Everybody Knows” og ”I’m Your Man”. Plus alle de andre sange med stærk poesi. Leonard Cohen er en af vor tids største sangskrivere, og hans sange er blevet en del af vores fælles kultur
Leonard Cohen har engang fortalt om sin inspiration og første forsøg med at skrive: ”Den første poesi, der gjorde indtryk på mig, var bibelhistorien i synagogen. Det gav mig gåsehud.”

Siden 2008 har sangeren Karsten Holm og pianisten Christian Spillemose turneret land og rige rundt med ”Elvis i kirken”. Konceptet blev en stor succes. For tre år siden så efterfølgeren ”Cash i kirken” – en koncertfortælling om Johnny Cash – dagens lys. Den storhittede i landets kirker, forsamlingshuse og kultursteder. Nu er Karsten Holm og bandet bag ”Cash i kirken” klar med den poetiske koncertfortælling ”Cohen i kirken”. En rejse gennem Leonard Cohens katalog af store sange.

Læs mere om dette på: www.karstenholm.dk


Der er gratis adgang til koncerterne og kirkebilen kan benyttes ved bestilling.

Kor & koncertudvalget ved Horsens og Hammer Sogne er arrangør.

Alle er velkomne - vel mødt i Horsens og Hammer Kirker.


Kirkelig vejviser

Dåb, bryllup og begravelse er nogle af livets store begivenheder. Læs mere om hvad I skal gøre og hvor I kan henvende jer. Klik her: Kirkelig vejviser